spanduk
spanduk1
2(3)
1(3)

produk

Banyu resik Jagad resik

liyane >>

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

apa kita nindakake

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. dumunung ing kutha asal saka perlindungan lingkungan- kutha Jiangsu Yixing ing pinggir tlaga Taihu. Perusahaan kita mlebu ing industri perawatan banyu wiwit taun 1985 kanthi nyediakake bahan kimia lan solusi kanggo kabeh jinis tanduran perawatan limbah industri lan kotamadya.Kita minangka salah sawijining perusahaan paling wiwitan sing ngasilake lan adol bahan kimia perawatan banyu ing China.Kita kerja sama karo luwih saka 10 lembaga riset ilmiah kanggo ngembangake produk anyar lan aplikasi anyar.Kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih lan nggawe sistem teoretis sing sampurna, sistem kontrol kualitas lan kemampuan sing kuat kanggo ndhukung layanan.Saiki kita wis dikembangake dadi integrator bahan kimia perawatan banyu skala gedhe.

liyane >>

Sertifikat

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

Banyu resik Jagad resik

  • 01 1985

    Madegake

  • 02 60+

    produk

  • 03 24 jam

    Layanan

  • 04 180+

    negara

  • 05 50%

    Ekspor

warta

Banyu resik Jagad resik

Kabar Liburan Mid-Autumn Festival

Kita arep njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun kanggo dhukungan apik kanggo wektu iki. Mangga diwenehi kabar yen perusahaan kita bakal ditutup saka September 10, 2022 - September 12, 2022 lan diterusake ing September 13, 2022 ing observance Chinese Mid -Festival Musim Gugur, nyuwun pangapunten menawi wonten kalepatan...

Kabar Liburan Mid-Autumn Festival

Kita pengin njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun ...
liyane >>

September Big Sale-pro bahan kimia perawatan WasteWater

Yixing Cleanwater Chemicals Co., Ltd. kalebu industri ...
liyane >>